Våra paket

Vi erbjuder både boende i vår skärgård genom Skärgårdshuset på Skärgårdsudden samt skärgårdsstugan på Getskär samt upplevelser under våra olika årstider. Genom att boka ett färdigt paket så får du det bästa av det bästa!

Två alternativ

Det bästa av det bästa – boka ett färdigt paket

En midsommarweekend med allt du behöver, ett fartfyllt sportlov för barnen, en lyxig helg med bästa vännerna, en norrländsk smakresa eller en islossningssafari. I bokningen kan du hitta olika aktuella paket fyllda med det bästa av det bästa för just den säsongen, årstiden eller helgen. Dessa paket finns det i regel bara ett exemplar av så boka snabbt om du hittar något du gillar! Dessa paket har alltid en silver lining för maximal upplevelse hos oss.

Jag bokade ett Vintersafari Premium för hela min familj på 6 personer en weekend på Skärgårdsudden. Vi stannade 3 dagar och två nätter och dagarna var fyllda med upplevelser samtidigt som det fanns utrymme för oss att ha oplanerad kvalitetstid tillsammans. Superenkelt att boka och betala direkt på hemsidan. Tror inte det tog mer än 10 minuter för mig att hitta rätt, boka och betala & det blev en fin överraskning till min familj.

MATHIAS

Skräddarsy din egen drömvistelse

Här på hemsidan kan du enkelt hitta det datum som passar dig och boka valfri längd på din semester eller vistelse. På efterföljande steg kan du vraka och välja bland en uppsjö av olika tillval för att skapa din bästa skräddarsydda vistelse hos oss. Allt från spakit till pralinkurser till en egen mästerkock i köket. Skräddarsy en dröm för dig och ditt sällskap!

Boka ditt paket!

Presentkort

Köp ett presentkort till någon du tycker om

Med våra presentkort kan man ge bort ett valfritt belopp som går att använda till alla våra olika upplevelser, boenden eller färdiga paket.